logo songteksten.net

Ex-collega Janet Hubert hekelt Will Smith

(Novum) - Janet Hubert moet er niet aan denken om herenigd te worden met ex-collega Will Smith. De actrice, die in The Fresh Prince of Bel Air de rol van Aunt Viv speelde, houdt Smith ervoor verantwoordelijk dat ze is ontslagen en niet meer in de serie mocht verschijnen.

De voormalige cast van de comedyserie kwam vorige week bijeen voor een liefdadigheidslunch. Er zou worden gesproken over een reünie, maar Hubert wil niets meer met Smith te maken hebben. "Er komt geen reünie", zegt de actrice tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. "Ik wil niets meer met die eikel van een Will Smith te maken hebben."

De actrice wil alleen nog praten over een comeback van The Fresh Prince of Bel Air als Will Smith zijn excuses aanbiedt. "Maar dat woord kent hij niet", zegt Hubert. "Hij heeft nog steeds een enorm ego en is nooit volwassen geworden."

De Amerikaanse comedyserie The Fresh Prince of Bel Air was van 1990 tot 1996 te zien en betekende de grote doorbraak van Smith. Hubert verliet de show in 1993 en gaf het asociale gedrag van Smith de schuld van haar gedwongen vertrek. Smith heeft jaren geleden ontkend dat hij iets met haar ontslag te maken heeft.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren