logo songteksten.net

Voorzitter Musical Awards hekelt producenten

(Novum) - De voorzitter van de Stichting Musical Awards is niet te spreken over de houding van sommige musicalproducenten. Enkele producenten, waaronder Albert Verlinde, hebben laten weten de Musical Awards de rug toe te keren omdat de huidige opzet hen niet bevalt. Voorzitter Hans van Veghel vindt dat 'ronduit kinderachtig'.

"Toen Verlinde een paar jaar geleden de ene na de andere prijs won, hoorden we hem niet. Nu hij een paar keer verliest, deugt er ineens niks meer van de opzet", zegt Van Veghel woensdag in het AD. "Ik vind de houding van die producenten ronduit kinderachtig."

Albert Verlinde Entertainment liet vorige week weten geen kandidaten in te sturen voor de Musical Awards. Al snel volgden producenten Robin de Levita, Ruud de Graaf en Hans Cornelissen dat voorbeeld.

De Musical Awards-uitreiking verhuisde dit jaar van de AVRO naar RTL. De nieuwe opzet, gepresenteerd door Carlo Boszhard en Irene Moors, kreeg veel kritiek. Van Veghel erkent dat het gala 'de laatste keer minder allure dan voorheen' had, maar stelt dat de musicals van de afgehaakte producenten gewoon worden meegenomen. "Of ze dat nou leuk vinden of niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren