logo songteksten.net

Nicolette van Dam wil geen panische moeder zijn

(Novum) - Nicolette van Dam is niet van plan om gestrest door het leven te gaan als haar kind geboren is. "Ik ben me bewuster van mijn verantwoordelijkheid", vertelt de zwangere actrice. "Maar om mijn leven nou door angst te laten leiden, vind ik weer overdreven. Ik wil geen panische moeder worden."

De 27-jarige actrice vindt het geen probleem dat haar leven verandert na de geboorte van haar zoon of dochter. "Ik zal soms andere keuzes moeten maken. Ik kan niet altijd meer alles doen", vertelt ze in Grazia. "Nu stappen we op de scooter en gaan de stad in, dat wordt straks anders."

Van Dam verlangt nog niet terug naar het lichaam dat ze had voor de zwangerschap. "Het maakt me echt niet uit dat mijn lijf zo verandert en dat ik tien kilo ben aangekomen. Hoe ik dat er vanaf krijg, zie ik straks wel weer."

Haar vriend Bas vertelt Nicolette elke dag hoe mooi ze is. "Heel prettig", vindt de presentatrice. "Zeker als ik na een dag werken vocht vasthoud en met dikke voeten op de bank plof."

Nicolette van Dam maakte in juli bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Even later ging haar vriend Bas Smit voor haar op zijn knieƫn. Wanneer de bruiloft plaatsvindt, is nog niet bekend. Van Dam is eind februari uitgerekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren