logo songteksten.net

Vriend overtuigde Ricki Lake om te trouwen

(Novum) - Ricki Lake is door haar vriend overtuigd om te gaan trouwen. De talkshowhost was er na het stuklopen van haar eerste huwelijk, in 2003, van overtuigd dat ze nooit meer 'ware liefde' zou vinden.

"Ik heb twee prachtige kinderen en familieleden en vrienden die mijn leven compleet maken", schrijft de 43-jarige Lake in een blog voor de Amerikaanse website iVillage. "Ik heb alles wat ik wil. Ik ga nooit meer trouwen, ook niet als de ware zich aandient, vertelde ik mijn vrienden altijd."

Lake werd door sieradenontwerper Christian Evans op andere gedachten gebracht. "Op mijn 42e verjaardag liep de liefde mijn leven binnen. Die laat ik nu niet meer gaan." Lake, die een paar jaar lang dates had met verschillende mannen, had bijna de handdoek in de ring gegooid. "Gelukkig heb ik dat niet gedaan."

Na een relatie van een jaar werd de talkshowhost ten huwelijk gevraagd door Evans. Het is de bedoeling dat ze elkaar in 2012 het jawoord geven. "Het voelt zo goed", legt Lake uit. "Het belangrijkste is dat hij van mijn kinderen houdt en zij van hem."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren