logo songteksten.net

Patty Brard ziet nieuwe jaar weer zitten

(Novum) - Patty Brard heeft voor het eerst in jaren weer zin in de jaarwisseling. "Het is een van de eerste jaren dat ik niet denk: o mijn god, weer een nieuw jaar", bekent de 56-jarige diva voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik heb vaak op 31 december gedacht: o nee, we moeten er weer een heel jaar tegenaan." Hoewel Brard het afgelopen jaar veel voor haar kiezen kreeg, ziet ze 2012 wel zitten. "Nu denk ik: hè leuk, een nieuw jaar. Er is veel gebeurd, maar ik heb zin in een nieuw jaar."

Brard moest in mei plotseling vertrekken bij SBS 6, waar ze ruim vier jaar SBS Shownieuws presenteerde. De diva stortte zich op muziek en vond met Tatjana Simic en Patricia Paay onderdak bij RTL 4. Voor die zender maakten de drie het programma Diva's Draaien Door.

"We hebben het eigenlijk heel gezellig samen", haakt Tatjana in op de vele roddels rondom het trio. "Veel mensen dachten dat wij elkaar niet konden luchten en dat het ruzie zou worden, maar we zijn zo leuk samen."

Hoe gezellig ze het onderling hebben, houden de diva's voorlopig nog voor zichzelf. "Zo verkoopt het programma ook beter", grapt Tatjana. "Maar het echte verhaal, dat is pas leuk." Volgens Paay is het een kwestie van tijd voordat het naar buiten komt. "We vertellen het nog wel eens."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren