logo songteksten.net

Zanger Kings of Leon wordt vader

(Novum) - Kings of Leon-zanger Caleb Followill wordt voor de eerste keer vader. De vrouw van de zanger, model Lily Aldridge, is volgens entertainmentzender E! drie maanden zwanger.

De 29-jarige rocker en Aldridge gaven elkaar in mei het jawoord. Ze trouwden tijdens een intieme ceremonie in Santa Barbara.

Lily Aldridge stond 9 november nog in lingerie op de catwalk tijdens de Vicoria's Secret Fashion Show. Het 26-jarige topmodel is niet de enige 'Victoria's Secret Angel' die een kind verwacht, collega Alessandra Ambrosio maakte woensdag bekend dat ze zwanger is van haar tweede kind.

Caleb Followill is bekend als frontman van Kings of Leon. De band gelastte in augustus zijn hele Amerikaanse toer af nadat de zanger tijdens een concert in Dallas van het podium was gestapt. "Ik ga even kotsen, neem nog een biertje en kom dan terug om nog drie liedjes te zingen", beloofde hij zijn fans, maar hij kwam niet meer terug. De tournee werd officieel afgelast wegens stemproblemen en oververmoeidheid.

Toen andere bandleden via Twitter hun ongenoegen uitspraken over het gedrag van Followill, gingen geruchten dat de band uit elkaar zou gaan. De rockers lieten in november weten dat Kings of Leon gewoon blijft bestaan, maar dat de bandleden een pauze inlassen van zes maanden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren