logo songteksten.net

'Bradley Cooper scharrelt met Zoe Saldana'

(Novum) - De 'sexiest man alive' is van de markt. Acteur Bradley Cooper heeft een relatie met zijn collega Zoe Saldana, vertellen ingewijden aan entertainmentzender E! Cooper en de Avatar-actrice zijn al zoenend gespot.

Geruchten dat iets moois opbloeide tussen Cooper en Saldana werden vorige maand nog ontkend door een woordvoerder van de 33-jarige actrice. Hij zei dat de twee acteurs slechts vrienden en collega's waren.

Cooper, die vorige maand werd uitgeroepen tot sexiest man alive, en Saldana zijn beiden te zien in de film The Words, die volgend jaar december in de Nederlandse bioscopen gaat draaien.

De acteurs komen volgens ingewijden inmiddels wel uit voor hun gevoelens. "Ze hebben zeker iets met elkaar", vertelt een vriend. Volgens hem zijn familie en vrienden van Cooper en Saldana al op de hoogte gebracht van de relatie en plannen de tortelduifjes een skivakantie.

De twee acteurs hebben nog niet gereageerd op de geruchten. Saldana en haar verloofde maakten vorige maand een eind aan hun relatie van elf jaar. De 36-jarige Cooper trouwde eind 2006 met actrice Jennifer Esposito, maar het huwelijk liep in mei 2007 al op de klippen. De acteur, bekend van The A-Team en The Hangover-films, is gekoppeld aan onder anderen Renée Zellweger, Jennifer Lopez en Olivia Wilde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren