logo songteksten.net

Chris Brown wil weer naar uitreiking Grammy's

(Novum) - Chris Brown wil in februari weer naar de uitreiking van de Grammy Awards. De laatste keer dat de r&b-zanger naar de prijzenregen wilde, werd hij gearresteerd omdat hij zijn vriendin Rihanna had afgetuigd.

Brown maakt volgend jaar kans op drie Grammy's en is van plan de prijzen zelf op te gaan halen, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Hij is enorm gegroeid sinds de mishandeling van Rihanna", licht een ingewijde toe. "Chris heeft zich keurig aan de voorwaarden van zijn proeftijd gehouden en heeft zijn taakstraf bijna afgerond."

De 22-jarige zanger werd in februari 2009 gearresteerd. Brown was met zijn toenmalige vriendin Rihanna onderweg naar de uitreiking van de Grammy's toen ze ruzie kregen in de auto. Brown beet en sloeg Rihanna en probeerde haar te wurgen. De zanger werd veroordeeld tot een taakstraf van zes maanden en kreeg een contactverbod opgelegd.

Brown probeerde vorig jaar al onder het contactverbod uit te komen. Doordat hij uit de buurt van Rihanna moest blijven, kon hij awardshows als de uitreiking van de Grammy's niet bijwonen. Een rechter heeft het verbod inmiddels versoepeld, onder meer omdat Rihanna heeft aangegeven geen problemen met Brown te hebben. De 23-jarige zangeres maakt op 11 februari eveneens kans op een aantal Grammy Awards.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren