logo songteksten.net

'Debra Messing heeft relatie met Smash-collega'

(Novum) - Debra Messing heeft een relatie met Will Chase. Een ingewijde vertelt aan het Amerikaanse tijdschrift People dat de twee tijdens opnames van de nieuwe serie Smash voor elkaar zijn gevallen.

De 43-jarige Will & Grace-actrice maakte vorige week bekend dat zij en haar man Daniel Zelman na tien jaar een punt zetten achter hun huwelijk. De twee zouden al maanden uit elkaar zijn. Ze hebben samen een zoon, de 7-jarige Roman.

Ook Chase zag pas geleden zijn huwelijk stranden. Hij en zijn vrouw, Broadway-actrice Stephanie Gibson, waren getrouwd sinds 2009. De acteur heeft twee dochters uit een eerder huwelijk.

"De vonk sloeg snel over en het is een moeilijke situatie", vertelt de ingewijde. Het is niet bekend of Messing en Chase de huwelijken hebben opgegeven voor hun relatie.

Messing en Chase spelen beiden een rol in Smash. De serie gaat over een groep mensen die een musical maakt over het leven van Marilyn Monroe. De eerste aflevering is in februari te zien in de Verenigde Staten. Of de serie ook in Nederland wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren