logo songteksten.net

Waylon heeft 'vrij heftig jaar' achter de rug

(Novum) - Waylon heeft naar eigen zeggen een 'vrij heftig jaar' achter de rug. "Het was een jaar met een heleboel rare dingen", blikt de zanger terug voor de camera van Novum Nieuws. "Ik zal 2011 niet snel vergeten."

Waylon had het vooral op persoonlijk gebied zwaar. "Ik heb een heel wisselend jaar gehad qua stemmingen. Een paar maanden heb ik echt ondergedoken gezeten, omdat ik nergens zin in had. Het was een beetje zwart voor me."

Ook de komst van zijn tweede album ging voor Waylon niet zonder slag of stoot. "Je verwacht en eist zo veel van jezelf, dat is niet altijd even reƫel, maar wel het doel. Af en toe is het een hele grote strijd, voornamelijk met jezelf."

Voor zijn tweede plaat After All dook Waylon vijf studio's in Nederland, Groot-Brittanniƫ en de Verenigde Staten in. De zanger werkte twee jaar aan de opvolger van Wicked Ways. "Die tweede plaat is er toch maar weer gekomen", blikt Waylon terug.

De zanger zit nu goed in zijn vel, maar houdt een slag om de arm. "Ik ben goed uit een donkere periode gekomen, maar wie zegt dat die niet weer om de hoek ligt? Je weet het nooit."

Goede voornemens voor 2012 heeft de 31-jarige zanger niet. "Een voornemen vind ik vaak een beetje voorbarig", licht hij toe. "Dingen komen zoals ze komen en je leert van je fouten. Ik denk dat ik gewoon verderga zoals ik bezig ben. Ik voel me goed en ik ben happy met mezelf."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren