logo songteksten.net

'Sarah Harding geslagen door vriend'

(Novum) - Sarah Harding is na een fikse ruzie met haar vriend in het ziekenhuis beland. De Girls Aloud-zangeres, die op vakantie was in Oostenrijk, heeft een aanklacht tegen hem ingediend. Na behandeling in het ziekenhuis vloog Harding terug naar Groot-Brittanniƫ.

De bonje tussen de twee brak uit tijdens oudejaarsnacht, nadat het koppel terugging naar hun hotelkamer. "Er klonk een hoop gebonk en geschreeuw. Een paar gasten liepen de gang op", vertelt een ingewijde aan de Britse boulevardkrant The Sun. "Het klonk als een vreselijk gevecht. Op een gegeven moment heeft iemand de politie gebeld."

De 30-jarige Harding ging naar het ziekenhuis, waarna ze werd gefotografeerd met een verband om haar hand. Na het incident vloog ze naar verluidt zonder haar vriend, met wie ze sinds een paar maanden samen was, terug naar Groot-Brittanniƫ. "Ik heb een verschrikkelijke week gehad", zei ze bij terugkomst.

De zangeres zat vorig jaar in een afkickkliniek wegens depresssies en een alcoholverslaving. Harding zat aan de grond nadat haar relatie met dj Tom Crane op de klippen liep. De twee zouden gaan trouwen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren