logo songteksten.net

Noortje Herlaar wil trouwen en kinderen met William

(Novum) - Noortje Herlaar weet vrijwel zeker dat William Spaaij de man is met wie ze gaat trouwen en kinderen krijgt. De musicalacteurs kregen een relatie toen ze in 2010 samen in Mary Poppins speelden. "Het was een 'match made in heaven'."

"Het voelde alsof we al jaren samen waren", vertelt de 26-jarige Herlaar aan Grazia. Ze acht de kans 'heel groot' dat ze met Spaaij een toekomst opbouwt. "Van trouwen zal het vast nog een keertje komen en als we allebei wat rust in onze carrière hebben gevonden, gaan we zeker serieus nadenken over een baby."

De actrice kwam haar huidige geliefde vrij snel na het stuklopen van haar vorige relatie tegen. Naar eigen zeggen heeft ze dan ook geen 'wilde singletijd' gehad. "Ik ben ook absoluut niet van de onenightstands. Ik heb heus wel eens in een discotheek staan zoenen, maar die keren zijn op één hand te tellen, of nog niet eens."

Herlaar heeft ook nooit de behoefte gehad om met mannen mee naar huis te gaan. "Wat als hij meer zou verwachten? Ik had dat verlangen helemaal niet. Misschien omdat ik heel goed wist wat ik zocht: echte liefde."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren