logo songteksten.net

Familie Van der Vaart onder indruk van Rihanna

(Novum) - Rihanna heeft grote indruk gemaakt op de familie Van der Vaart. De zangeres gaf onlangs een concert in Londen, de woonplaats van Sylvie en Rafael. De drie ontmoetten elkaar na afloop achter de schermen.

"Na het hele spektakel brak het grote wachten op de popprinses aan", schrijft Sylvie in haar column in Grazia. Net toen de Van der Vaartjes de moed opgaven, hoorden ze dat Rihanna beschikbaar was. "Rennen dus. Ik op blote voeten omdat ik niet meer kon en Raf met mijn schoenen in zijn handen."

"Het was allemaal meer dan de moeite waard", vervolgt Sylvie. Rihanna was 'heel relaxed' en 'had voor iedereen een lief woord over'. "Het werd een heel ontspannen gesprek, hoewel ik het kleine feitje dat ik uit Holland kwam maar buiten beschouwing liet omdat op dat moment de hele Rihanna-rel met Jackie-hoofdredacteur Eva Hoeke speelde."

Vorige maand werd Rihanna in dat tijdschrift als 'niggabitch' neergezet in een typering van haar kledingstijl. Wereldwijd werd afkeurend gereageerd op het gebruik van de term, ook door de zangeres zelf. Hoofdredacteur Hoeke legde daarop haar functie neer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren