logo songteksten.net

Amanda Krabbé trots op acterende dochters

(Novum) - Amanda Krabbé vindt het bijzonder dat haar dochters te zien zijn in Oorlogswinter, de Musical. "Martijn en ik zijn in ieder geval supertrots", zegt ze in De Telegraaf.

De 7-jarige Michelle en 5-jarige Jasmijn Krabbé staan woensdag tijdens de première van de Zwolle Cast voor het eerst op de planken in de musical, die sinds 1 oktober te zien is. "Van Michelle weten we al langer dat ze onwijs goed kan zingen, maar Jasmijntje is veel meer gesloten", vertelt Amanda.

Net als alle andere kinderen hebben Michelle en Jasmijn auditie gedaan voor de musical, die gebaseerd is op het boek van Jan Terlouw. "Martijn is op de grote dag met ze meegegaan", vertelt Amanda. "Ze gingen en kwamen die ronde goed door. Michelle en Jasmijn vinden het prachtig."

De meiden staan twaalf keer op het podium van Oorlogswinter, de Musical. "We hadden ook toestemming kunnen vragen voor 24 keer, maar daarvoor vind ik ze nog te jong", zegt Amanda.

Na opa Jeroen Krabbé staat wellicht een nieuwe generatie Krabbé op in de acteerwereld. "Of in acteren werkelijk hun toekomst ligt, moeten we afwachten", vindt Amanda. "Je weet hoe het kan gaan met kinderen. Het ene jaar staan ze in vuur en vlam voor een hobby en daarna stoppen ze er weer mee."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren