logo songteksten.net

'Dochter Lily Allen heet Ethel Mary'

(Novum) - Het dochtertje van Lily Allen luistert naar de naam Ethel Mary. De moeder van de zangeres, filmproducent Alison Owen, schreef volgens het Britse muziekblad NME op Facebook over haar kleindochter. Lily Allen beviel eind november van haar eerste kind. Allen zelf hield de naam van haar dochter angstvallig geheim.

De 26-jarige zangeres, fervent twitteraar, liet zich pas anderhalve week na de bevalling voor het eerst uit over haar spruit. Ze repte met geen woord over de naam van haar dochter, ook Lily's zus noemde geen naam.

De zangeres en haar echtgenoot Sam Cooper verloren in 2010 een kindje. Lily kreeg na een zwangerschap van zes maanden een miskraam, haar tweede. De eerste kreeg ze in 2008 toen ze in verwachting was van Ed Simons van de Chemical Brothers.

Allen keerde de muziekindustrie eind 2009 de rug toe. De Britse heeft haar handen vol aan haar Londense modezaak Lucy In Disguise. Hoewel Allen ruim twee jaar geleden 'met pensioen' ging, hint ze op een muzikale terugkeer. De zangeres van Fuck You zei eerder het optreden te missen en suggereerde dat ze zich op countrymuziek wilde storten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren