logo songteksten.net

'Halle Berry verloofd met Olivier Martinez'

(Novum) - Halle Berry maakt zich mogelijk op voor haar derde huwelijk. De 45-jarige actrice is door verschillende Amerikaanse entertainmentsites gespot met een ring om haar vinger. Berry zelf houdt echter haar lippen stijf op elkaar.

Berry werd op nieuwjaarsdag voor het eerst gezien met een dure ring om haar vinger. Of de actrice, die na twee huwelijken zwoer nooit meer te trouwen, daadwerkelijk is verloofd is onduidelijk. Woordvoerders van de actrice en haar vriend Olivier Martinez willen volgens entertainmentzender E! nog niet reageren op de foto's.

Berry leerde de Franse Martinez, de ex van Kylie Minogue, in 2010 kennen. Een paar maanden daarvoor liep haar relatie met Gabriel Aubry op de klippen. Met het Frans-Canadese model kreeg Berry in maart 2008 een dochter, Nahla.

De actrice trouwde twee keer, in 1992 beloofde ze eeuwige trouw aan honkballer David Justice. Na vier jaar liep het huwelijk op de klippen. Ook Berrys tweede huwelijk met muzikant Eric Benét was geen lang leven beschonken. De twee scheidden begin 2005 na een huwelijk van vier jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren