logo songteksten.net

Geweerde reclame Alec Baldwin toch weer op tv

(Novum) - Een supermarktketen in New York heeft excuses aangeboden aan Alec Baldwin. De keten had een reclamespotje met de acteur in de ban gedaan nadat Baldwin zich had misdragen aan boord van een vliegtuig. Na klachten gaat de commercial toch weer de lucht in.

"Het spijt ons dat we een week eerder dan gepland zijn gestopt met het uitzenden van de Alec Baldwin-reclame", zegt een woordvoerder van Wegmans Food Market tegen entertainmentsite TMZ. "Na alle klachten hebben we besloten om het spotje meteen weer te gaan uitzenden."

De commercial werd in 2010 opgenomen en zou in december drie weken te zien zijn. Omdat Baldwin begin december uit een vliegtuig werd gezet nadat hij had geweigerd zijn telefoon uit te zetten, besloot Wegmans de reclame in de ban te doen.

"Het is duidelijk dat Alec veel fans heeft, dat blijkt wel uit de honderden tweets, e-mails en telefoontjes die we hebben ontvangen. Het was een plezier om samen te werken met Alec Baldwin en zijn moeder Carol, en we zouden het graag weer doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren