logo songteksten.net

Oma Justin Timberlake bevestigt verloving

(Novum) - De oma van Justin Timberlake heeft verklapt dat de 30-jarige zanger en acteur inderdaad gaat trouwen. Geruchten dat Timberlake de 29-jarige Jessica Biel ten huwelijk had gevraagd, deden sinds woensdag de ronde.

"Hij heeft me op eerste kerstdag gebeld om me te vertellen dat hij is verloofd", verklapt Justins oma Sadie Bomar aan de Amerikaanse entertainmentsite Gossip Cop. "De familie is dol op Jessie, het is een erg lief meisje."

Volgens Bomar mocht ze het grote nieuws van haar kleinzoon pas na de feestdagen met iemand delen. Timberlake en Biel zelf hebben zich nog niet uitgelaten over hun verloving.

De zanger en acteur ging eind vorige maand op zijn knieƫn tijdens een skivakantie. "Justin weet hoe dol Jessica is op snowboarden en de bergen, dus het was de perfecte plek", klapte een vriend van het stel woensdag uit de school in het blad Us Weekly. "Hij wist dat de tijd rijp was om Jessica ten huwelijk te vragen."

Timberlake en Biel zijn 4,5 jaar samen. Vorig jaar waren de twee korte tijd uit elkaar. Na drie maanden bliezen de twee hun relatie nieuw leven in. Wanneer de twee voor het altaar staan, is niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren