Michel Teló scoort eerste nummer 1-hit van 2012

Door Novum, vrijdag 6 januari 2012 13:29, bron: Novum

(Novum) - De Braziliaanse Michel Teló schrijft de eerste nummer 1-hit van 2012 op zijn naam. De 30-jarige zanger bereikt de eerste plek in de Single Top 100 met het zomerse Ai Se Eu Te Pego!

Het lied van Teló, vrij vertaald 'Als ik je weet te vangen', is al een aantal weken in de hitlijst te vinden, maar legde het af tegen onder meer Ode to the Bouncer van Studio Killers, het officieuze lijflied van de afgelopen editie van Serious Request. Dat nummer voerde de hitlijst vorige week aan, en staat deze week op de tweede plek. Gers Pardoels Ik Neem Je Mee maakt de top drie compleet.

In de albumlijst is Adele weer heer en meester. De Britse zangeres voert de lijst weer aan met haar liveplaat Live aht the Royal Albert Hall. Op de tweede plaats staat het succesvolle tweede album van Adele, 21. De postuum uitgebrachte plaat van Amy Winehouse, Lioness: Hidden Treasures, staat op de derde plek.

De nummer één van vorige week, het kerstalbum van Michael Bublé, levert flink in. De Canadese zanger zakt naar de vijftigste plaats met de plaat Christmas.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten