logo songteksten.net

Beveiligingsplannen woning prins William openbaar

(Novum) - De plannen voor de beveiliging van de nieuwe woning van prins William en zijn vrouw Kate zijn uitgelekt. Het document is in te zien bij het stadsdeelkantoor van Kensington in Londen, weet de Britse krant London Evening Standard.

Een woordvoerder van het stadsdeelkantoor laat weten zich aan de regels te gehouden. "Er is ons gevraagd de informatie niet op de website te plaatsen. Ook mag het document alleen worden vrijgegeven als daar specifiek naar wordt gevraagd. Daar hebben we ons aan gehouden." Iedereen die de beveiligingsplannen wil inzien moet zich legitimeren.

In het document is te zien wat de plannen zijn om het appartement in Kensington Palace te beveiligen. Onder meer dubbele deuren, beveiligingscamera's, verkeerspaaltjes en hekken met scherpe punten moeten indringers afschrikken.

William en Kate nemen volgend jaar hun intrek in een appartement in Kensington Palace, in het centrum van Londen. De twee houden ook hun boerderij op het eiland Anglesey, vlak bij de luchtmachtbasis waar William werkt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren