logo songteksten.net

Candy Dulfer hoopt op nageslacht

(Novum) - Candy Dulfer wil graag een kind. "Ik zou dolgraag zwanger willen worden", vertelt de 41-jarige saxofoniste, die verloofd is met haar vijftien jaar jongere vriend, aan het AD.

Dulfer en haar vriend, de Hongaarse ex-voetballer Béla Szenasi, zijn volop bezig met hun aanstaande bruiloft. "En daarna, of al daarvoor, mag ook, een kindje", fantaseert de blonde muzikante. "Iedereen om me heen roept: je kan het, het lukt wel! Maar ik moet reëel zijn: het is geen vanzelfsprekendheid, zeker niet als je voorbij de 40 bent."

Dulfer voorspelt dat ze geen 'verbitterde vrouw' wordt, mocht het niet lukken zwanger te worden. "Het leven loopt zoals het loopt." Wel weet de saxofoniste dat ze het toeren op zou geven voor een zoon of dochter. "Maar dan wil ik wel mijn eigen club hebben, zodat ik in elk geval een paar avonden per week mijn creativiteit kwijt kan."

Voor haar bruiloft wijkt Dulfer uit naar het buitenland. "Trouwen met paparazzi in de bomen, dat lijkt me niet bijdragen aan de feestvreugde." De 41-jarige schat in dat ze in de Hongaarse hoofdstad Boedapest in het huwelijksbootje stapt. "Geweldige stad."

Dulfer kijkt uit naar het huwelijk. "Het lijk me hartstikke leuk om getrouwd te zijn. Om voor het eerst 'mijn man' te kunnen zeggen." Of ze oud wordt met Béla, weet Dulfer niet. "In de toekomst kijken kan ik niet, maar ik weet wel dat de afgelopen drie jaren fantastisch waren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren