logo songteksten.net

Sterren blij voor Beyoncé en Jay-Z

(Novum) - Verschillende beroemdheden feliciteren Beyoncé en Jay-Z met hun eerste kindje. De zangeres beviel zaterdag in een ziekenhuis in New York van een dochter.

"Welkom in deze wereld Blue, we houden nu al van je", zegt Gwyneth Paltrow op Twitter. De actrice geeft opheldering over de naam van het meisje. "Ze heet Blue Ivy Carter."

"Ze is het mooiste meisje van de wereld", zegt Solange, de jongere zus van Beyoncé. Ook zangeres Cheryl Cole richt zich via Twitter tot het stel. "Gefeliciteerd Beyoncé en Jay met de geboorte van jullie eerste kind." Eerder feliciteerden onder anderen Rihanna, Queen Latifah en platenbaas Russell Simmons de twee.

Beyoncé en Jay-Z trouwden drie jaar geleden in New York. Ze hebben sinds 2002 een relatie, maar zijn nooit erg openhartig geweest over hun relatie. De zangeres maakte nooit een geheim van haar kinderwens en liet eerder weten dat een kind niet het einde betekent van haar muzikale carrière. "Ik zal gewoon muziek blijven maken, als dat me tenminste nog steeds gelukkig maakt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren