logo songteksten.net

Tommie Christiaan gaat Zorro missen

(Novum) - Tommie Christiaan gaat de musical Zorro missen. De acteur kroop zondag in het Orpheus Theater in Apeldoorn voor de laatste keer in de huid van de gemaskerde held. "Zorro is klaar, maar gaat nooit uit mijn hart", reageert Christiaan.

"Wat een mooie show. Wat raar, wat mooi. Ik heb er even geen woorden voor", zegt de 25-jarige musicalster via Twitter, na afloop van de laatste voorstelling van de reeks. "Ik ga deze productie en mijn collega's nooit meer vergeten!"

Christiaan, die eerder speelde in onder meer de musical High School Musical, won begin vorig jaar Op Zoek Naar Zorro. In het televisieprogramma werd gezocht naar een acteur voor de hoofdrol van Diego, die zich verschuilt achter het masker van Zorro. De musical ging in april in première in het Delamar Theater in Amsterdam.

De acteur werd tijdens de repetities verliefd op zijn tegenspeelster Michelle Splietelhof. Het stel woont inmiddels samen. Christiaan speelt volgend jaar de hoofdrol in de musicalremake van het stuk Het Meisje met de Blauwe Hoed. Wat hij dit jaar gaat doen is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren