logo songteksten.net

Charlotte ten Brink droomt van groot gezin

(Novum) - Charlotte ten Brink werkt keihard aan haar zangcarrière, maar weet al wat haar volgende stap wordt. De 23-jarige dochter van presentator Robert ten Brink hoopt op een volle keukentafel. "Naast een zangcarrière wil ik dolgraag moeder worden", vertelt Charlotte aan De Telegraaf.

"Ik ben dol op kinderen en wanneer ik aan vroeger denk, heb ik alleen maar warme gevoelens", gaat Charlotte, die uit een gezin met vijf kinderen komt, verder. "We hebben de Italiaanse gezelligheid van mijn moeder: met zijn allen aan de tafel met veel eten. Het zou fantastisch zijn als mij dat ook is gegund."

Voorlopig heeft de 23-jarige haar handen echter nog vol aan het zingen. "Nadat ik vorig jaar na twee liveshows The Voice of Holland moest verlaten, heb ik besloten voor honderd procent voor mijn droom te gaan. Mijn studie zag ik alleen maar als afleiding van het hoofddoel, namelijk zingen", vertelt Charlotte, die gestopt is met haar opleiding Communicatiewetenschappen.

Bang dat ze een gezin niet kan combineren met haar zangcarrière is Charlotte niet. "Mijn vader was ook periodes heel druk. Maar op andere momenten was hij juist veel thuis. Ik denk dat onregelmatige werktijden voor een moeder handig kunnen zijn. Maar voorlopig ben ik tante, mijn tijd komt nog wel. Eerst mijn ene droom waarmaken, dan begin ik aan de volgende."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren