logo songteksten.net

Michelle Williams: feliciteren via Twitter onzin

(Novum) - Michelle Williams vindt het onzin om Beyoncé en Jay-Z via Twitter te feliciteren met de geboorte van hun dochter. De zangeres, die met Beyoncé deel uitmaakte van de meidengroep Destiny's Child, feliciteert de kersverse ouders liever persoonlijk.

"Laat mij een ding heel duidelijk maken: ik hoef iemand niet te feliciteren als diegene zelf niet op Twitter zit", tiert Williams. Een twitteraar vroeg de 31-jarige zangeres waarom ze nog niet had gereageerd op de geboorte van Blue Ivy, de dochter van Beyoncé en Jay-Z. "Ik spreek, mail en zie ze geregeld."

Sterren als Rihanna, Gwyneth Paltrow en Russell Simmons twitterden wel over de komst van Blue Ivy. Paltrow zette zelfs verwarring over de naam van het meisje recht. "Ze heet Blue Ivy, niet Ivy Blue", maakte de actrice duidelijk.

Ook voormalig Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland reageerde niet via Twitter op de komst van Beyoncés eerste spruit. Rowland, die in november per ongeluk verklapte dat Beyoncé in verwachting was van een meisje, is al aan het shoppen geslagen voor Blue Ivy. Rowland werd gespot in verschillende kinderkledingzaken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren