logo songteksten.net

Sylvie plukt stijl uit 'stukje klasse'

(Novum) - Sylvie van der Vaart haalt haar stijl uit 'een stukje klasse'. Volgens de voetbalvrouw draait mode om dat stukje klasse en eigenheid, schrijft ze in haar column voor Grazia. "Het uiten van je persoonlijkheid."

Klasse is volgens Sylvie niet te koop. "Dat zie je wel aan de manier waarop sommige mensen met bakken geld zich kleden. Te bloot, te ordinair." Zelf draait de 33-jarige voetbalvrouw haar hand niet om voor een stijlvolle outfit. "Het kost me geen moeite om me zo te kleden, dat is nu eenmaal een hobby."

Mooie kleren geven Sylvie rust, schrijft ze. "Net zoals een ander graag achter de computer zit of van reizen houdt." De blondine staat ook geregeld in haar kledingkast om haar aanwinsten te bekijken. "Vorige week zat Raf met de hele familie voor de buis gekluisterd voor de dartkampioenschappen. Boring! Dan sneak ik lekker naar boven om mijn nieuwe aankopen te bewonderen."

Tijdens de uitverkoop in Londen sloeg de voetbalvrouw haar slag, maar dat ging niet zonder slag of stoot. "Wat een gekkenhuis is het hier", constateerde Sylvie, die haar nieuwe outfits 'met gevaar voor eigen leven' uit de kledingrekken viste.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren