logo songteksten.net

Mariah en Nick hechter dan ooit door nierproblemen

(Novum) - De nierproblemen van Nick Cannon doen zijn huwelijk met Mariah Carey goed. Cannon werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis. "Deze onverwachte ziekte heeft ze dichter bij elkaar gebracht", vertelt Cannons vader aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

"Nick en Mariah hebben een ontzettend sterke band", gaat de vader van de 31-jarige komiek verder. "Door de ziekenhuisopname hebben ze nog meer waardering voor elkaar." Carey week geen moment van zijn zijde. Zelfs toen artsen de tien jaar oudere zangeres weg wilden sturen, bleef ze bij haar echtgenoot. Cannon mocht het ziekenhuis maandag verlaten.

"Ze zijn echt goed voor elkaar", glundert Cannons vader. "Ze hebben veel gemeen en kunnen elkaar aan het lachen maken. Toen Nick behoorlijk ziek was, sleepten ze elkaar er doorheen."

Cannon werd opgenomen in skioord Aspen, waar hij en zijn familie vakantie vierden. Na een paar dagen werd de komiek overgevlogen naar een ziekenhuis in Los Angeles. "De artsen hebben hem opgedragen rust te nemen en zijn eetgewoonten aan te passen. Nick heeft ervan geleerd en gaat minder frisdrank en suiker nuttigen."

Waarschijnlijk gaat Cannon volgende week vrijdag weer aan het werk. De komiek presenteert dan weer zijn radioshow Rollin' with Nick Cannon.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren