logo songteksten.net

Lily Allen wil wel optreden om Amy te eren

(Novum) - Lily Allen zou het een eer vinden als ze zou mogen optreden op een concert ter ere van Amy Winehouse. De vader van de overleden zangeres is naar verluidt bezig met de organisatie van een herdenkingsconcert voor zijn dochter. Allen zou een van de optredende artiesten moeten worden.

"Wow, ik hoor hier nu pas van, maar ik zou vereerd zijn", twitterde de 26-jarige zangeres als reactie op de berichten. Behalve Allen zouden ook Mark Ronson, Jessie J en Florence and the Machine op het lijstje van Amy's vader Mitch Winehouse staan, schrijft het Britse muziektijdschrift NME.

Het herdenkingsconcert moet volgens geruchten plaatsvinden in Londen en is bedoeld om geld binnen te halen voor de Amy Winehouse Foundation. Het fonds werd door de familie in het leven geroepen nadat de zangeres in juli was overleden aan de gevolgen van alcoholmisbruik en helpt jongeren met een ziekte of verslaving.

Als Allen inderdaad op het podium klimt om Winehouse te eren, betekent dat haar comeback. De zangeres leefde de afgelopen twee jaar buiten de schijnwerpers en beviel eind november van haar eerste kind.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren