logo songteksten.net

Scarlett Johansson ontkent ruzie met moeder

(Novum) - Scarlett Johansson beweert dat zij en haar moeder Melanie Sloan geen ruzie hebben. Eerder verschenen in verschillende media berichten dat de twee met elkaar in de clinch liggen om een geldkwestie. Sloan was tot twee jaar geleden de manager van haar dochter.

"Scarlett en Melanie hebben een betere band dan ooit", laat een woordvoerder weten aan de Amerikaanse krant The New York Post. "Ze zijn erg trots op de goede professionele verstandhouding die ze hebben opgebouwd in alle jaren dat ze samenwerkten."

De Lost in Translation-actrice en haar moeder hebben volgens de verklaring een 'stabiele en liefdevolle band'. Eerder verschenen berichten dat de moeder van de 27-jarige actrice er niet blij mee zou zijn dat ze financiƫle problemen heeft sinds haar dochter haar heeft ontslagen.

Johansson beƫindigde de werkrelatie met haar moeder toen ze trouwde met Ryan Reynolds. "Het voelt alsof de tijd daar rijp voor is en ik mijn moeder los moet laten", zei ze destijds. Ze nam vervolgens een professionele manager in dienst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren