logo songteksten.net

Patrick Dempsey verkiest racen boven acteren

(Novum) - Patrick Dempsey vindt racen belangrijker dan zijn acteercarrière. Volgens de acteur hangt het van zijn hobby af of hij in een volgend seizoen van de serie Grey's Anatomy te zien is. "Als ik geen races mis, blijf ik waarschijnlijk in Grey's Anatomy", zegt Dempsey.

De 45-jarige acteur maakt tijdens contractbesprekingen direct duidelijk dat hij een eis heeft. "Het belangrijkste in de onderhandelingen is dat er voor mij genoeg tijd overblijft om te racen", zegt hij in het Amerikaanse tijdschrift People.

Dempsey vertelt dat racen zijn 'echte passie' is. "Maar ik vind de serie ook leuk", legt hij uit. "Hiervoor blijf ik in de stad en kan ik veel bij mijn gezin zijn. We zien het wel, hopelijk kom we eruit", zegt Dempsey, die vertelt dat zijn contract bijna afloopt.

In de Verenigde Staten wordt momenteel het achtste seizoen van Grey's Anatomy uitgezonden. Volgens Dempsey, die de rol van Derek Shepherd speelt, komt er voorlopig geen einde aan de serie. "Het gaat erg goed. We praten zeker over de toekomst."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren