logo songteksten.net

Yes-R maakt titelsong Zombibi

(Novum) - Yes-R heeft de titelsong Als Er Geen Morgen Meer Was geschreven voor de zombiekomedie Zombibi. Dat laat producent A-Film donderdag weten. De 25-jarige neef van Ali B speelt in de zogenoemde zomedy ook een bijrol.

Yes-R begon op 12-jarige leeftijd te rappen. Hij scoorde de afgelopen jaren verschillende hits, zoals Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar en Een Beetje Verliefd. Behalve met zijn neef werkte hij ook samen met artiesten als The Partysquad, Lange Frans, Chantal Janzen en de Amerikaanse rapper Akon. In 2006 won hij de TMF award voor beste nieuwkomer, en drie jaar later de TMF Pure Award. Zijn acteerdebuut had Yes-R in 2006 met de hoofdrol in de romkom 'N Beetje Verliefd.

In Zombibi stort een Russisch ruimteschip neer op Nederlandse bodem, waardoor duizenden mensen worden geïnfecteerd met een virus en in zombies veranderen. De twee Marokkaanse broers Mo en Aziz uit Amsterdam-West moeten het opnemen tegen de meute hongerige herseneters en ook nog Aziz' vriendinnetje Tess zien te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door acteurs Gigi Ravelli, Yahya Gaier, Mimoun Ouled Radi en Sergio Hasselbaink. Naast Yes-R zijn ook zanger Ben Saunders en presentator Carlo Boszhard in bijrollen te zien.

Zombibi verschijnt maandag in de Nederlandse bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren