logo songteksten.net

Klachten over Beyoncé en Jay-Z weggewimpeld

(Novum/AP) - De geboorte van de dochter van Beyoncé en Jay-Z krijgt toch geen vervelend staartje. Andere kersverse ouders zouden in het ziekenhuis waar het kindje ter wereld kwam onredelijk zijn behandeld vanwege het beroemde echtpaar. Daarover kwamen klachten binnen bij het New Yorkse departement van volksgezondheid, maar dat heeft geoordeeld dat de klachten ongegrond zijn.

Beyoncé en Jay-Z zouden voor een miljoen dollar een hele verdieping van het Lenox Hill Hospital in Manhattan hebben afgehuurd, werd bericht nadat het meisje genaamd Blue Ivy zaterdag ter wereld was gekomen. Door de strenge bewaking van het echtpaar zou het andere ouders veel moeite hebben gekost om hun kindje te bezoeken. Ook zouden de ramen zijn afgeplakt en werden beelden van beveiligingscamera's gewist.

Het ziekenhuis ontkent dat Beyoncé en Jay-Z een hele verdieping hadden afgehuurd en stelt dat zij het gebruikelijke tarief hebben betaald voor een exclusief vertrek. Andere ouders zouden bovendien niet zijn tegengehouden, hoewel wel sprake was 'aangescherpte bewaking'. Het ziekenhuis geeft wel toe dat er beveiligingsbeelden zijn gewist, maar slechts van het moment dat de zangeres, rapper en hun dochter naar een andere kamer verhuisden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren