logo songteksten.net

Tooske Ragas vindt baby's verslavend

(Novum) - Tooske Ragas vindt het krijgen van baby's verslavend. Toch denkt de 37-jarige presentatrice, die drie dochters heeft met Bastiaan Ragas, niet dat er nog een kleine komt.

"Je maakt samen een kind en dan denk je: als wij dit samen doen, wordt het dit kind", legt Tooske vrijdag uit in Koffietijd. "Dan komt er nog een, wat een heel ander kind is. Dan denk je: kan dit ook nog? Dat is een beetje verslavend. Je vraagt je af hoe een volgend kind zal worden."

Toch zijn Tooske en Bastiaan blij met hun drie dochters en de zoon die Bastiaan met zangeres Laura Vlasblom kreeg. "Ik realiseer me dat je ook na kind zes, zeven en acht nieuwsgierig blijft."

Tooske en Bastiaan staan samen op de planken in de voorstelling Help Ik Heb Mijn Vrouw Zwanger Gemaakt, naar een boek van Kluun. Volgens Tooske is het 'heel handig' om het huis te delen met haar tegenspeler. "We repeteren als we in de auto zitten of de afwasmachine uitruimen."

Ook Bastiaan, die tevens producent is van de voorstelling, vindt het bijzonder handig dat zijn vrouw meespeelt. "Dat scheelt toch weer geld in tijden van crisis", grapt de 40-jarige.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren