logo songteksten.net

Leonie Meijer aan de haal met hit Gers Pardoel

(Novum) - Leonie Meijer heeft Ik Neem Je Mee, de nummer 1-hit van Gers Pardoel, in een nieuw jasje gestoken. De zangeres, die doorbrak dankzij The Voice of Holland, brengt het nummer uit op single, zo heeft haar platenmaatschappij vrijdag bekendgemaakt.

Meijer besloot haar versie van het nummer uit te brengen omdat ze werd overspoeld met positieve reacties toen ze het nummer ten gehore bracht op de radio. In de studio heeft Meijer een geheel eigen interpretatie van het nummer opgenomen.

Dat was volgens de zangeres een behoorlijke uitdaging. "Qua genre ligt dit natuurlijk ver van mijn eigen liedjes. Maar de basis van dit liedje bevat zo'n sterke melodie dat ik het mooi vond om te kijken wat ik hiermee kon doen", zegt Meijer. "En het blijkt dat het ook als 'gitaarliedje' sterk overeind blijft staan, dat is de kracht van het liedje van Gers."

Ik Neem Je Mee staat als tweede track op de single Het Staat in de Sterren, die vrijdag uitkomt. Het nummer betekende eind vorig jaar de doorbraak voor Gers Pardoel. De single stond wekenlang bovenaan in de hitlijsten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren