logo songteksten.net

Chris Hordijk wint eerste slag van Charly Luske

(Novum) - The Voice of Holland-kandidaat Chris Hordijk heeft vrijdag een flinke dreun gegeven aan zijn directe opponent en publiekslieveling Charly Luske. Hordijks single The A Team, die hij vorige week vertolkte in de liveshows, komt deze week binnen op de derde plaats in de Single Top 100. Luske legt het af met een binnenkomer op 41.

Hordijk en Luske beslissen vrijdagavond de titanenslag in het team van Nick & Simon. Slechts een van hen kan door naar de finale van de RTL-talentenjacht. Naast Hordijk spint ook Angela Groothuizens protegé Niels Geusebroek garen van zijn optreden van vorige week. Hij komt binnen op plaats dertien met zijn versie van Old and Wise.

Wouter Vink maakt zich ondertussen vooral zorgen om zijn concurrent Paul Turner. "Alsjeblieft lieve mensen, geen negatieve tweets over m'n teamgenoot. Gewoon genieten van een mooie show vanavond", twittert hij vrijdag. Turner zorgde vorige week met een valse versie van Somebody That I Used to Know voor veel ophef. De Brit komt desondanks toch binnen op plaats negentig.

De Braziliaanse Michel Teló blijft de nummer 1. Zijn zomerse Ai Se Eu Te Pego! houdt Jan Smit van zijn vijftiende nummer 1-hit af. Smits single Dromen maakt deze week zijn debuut op nummer twee.

De albumlijst wordt wederom aangevoerd door Adele. Live at the Royal Albert Hall voert voor de tweede week de lijst aan, al wordt het gat met haar succesalbum 21 kleiner. Die cd stond vorig jaar al een recordaantal van dertig weken aan kop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren