logo songteksten.net

Veel zwart en wit op rode loper Golden Globes

(Novum) - Veel actrices kozen dit jaar gekozen voor een zwarte of witte jurk voor de uitreiking van de Golden Globes. Angelina Jolie, Nicole Kidman droegen witte tinten en Julianne Moore en Rooney Mara kozen voor zwart.

Angelina Jolie, genomineerd voor haar regiedebuut In The Land of Blood And Honey voor beste buitenlandse film, droeg een roomkleurige jurk van Versace met knalrode details. Charlize Theron koos voor een zachtroze jurk van Dior met diep decolleté. Nicole Kidman droeg een zilverkleurige Versace-jurk en Jessica Chastain droeg een witte mouwloze japon van Givenchy afgezet met parels.

Julianne Moore droeg een zwarte strapless jurk van Chanel. Ook The Girl with The Dragon Tattoo-actrice Rooney Mara koos voor zwarte. Ze droeg een japon van Nina Ricci. Claire Danes had een zwarte jurk aan met opengewerkte achterkant. De Britse Kate Winslet droeg een jurk van haar landgenote Jenny Packham met een zwart zijden lijfje en een ivoorkleurige rok. Claire Danes droeg ook een zwart-witte jurk van J. Mendel met opengewerkte rug. Mila Kunis koos voor een zwarte Dior.

Naast al het zwart en wit was er ook kleur te bekennen op de rode loper. Michelle Williams droeg een blauw fluwelen jurk van Jason Wu en Reese Witherspoon koos voor een rode strapless jurk van Zac Posen. Ook Natalie Portman koos voor kleur. De actrice die vorig jaar een Golden Globe en een Oscar won voor haar rol in de balletfilm Black Swan droeg een fuchsiakleurige strapless jurk van Lanvin. Madonna koos voor een metallickleurige jurk van Reem Acra.

De Golden Globes worden vannacht voor de 69e keer uitgereikt door de journalistenvakbond Hollywood Foreign Press Association. De presentatie is voor het derde jaar in handen van de Britse komiek Ricky Gervais.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren