logo songteksten.net

Zangeres Jennifer Ewbank gaat trouwen

(Novum) - Jennifer Ewbank is tijdens haar vakantie ten huwelijk gevraagd door haar vriend Robin de Munk. "Natuurlijk heb ik ja gezegd", twittert Ewbank, die vorig jaar deelnam aan The Voice of Holland.

"We zijn net terug van vakantie en Robin is afgelopen weekend op zijn knieën gegaan", schrijft de 24-jarige blondine. De Munk deed het aanzoek 'op het topje van de berg'. Ewbank, de jongere zus van liedjesschrijver John Ewbank, en haar verloofde vierden hun trouwplannen met een liefdesboodschap. In het zand schreven ze met stenen 'Jennifer Ewbank & Robin de Munk gaan trouwen' met een hart eronder.

De twee hebben al nagedacht over wanneer de grote dag moet plaatsvinden. "Ik denk volgend jaar juni zo'n beetje", verklapte de zangeres maandagavond in RTL Boulevard.

Ewbank en haar geliefde kregen vorig jaar een miskraam voor hun kiezen. Hoewel de blondine niet wist dat ze in verwachting was, was een kindje 'heel welkom' geweest. "Jennifer en haar vriend willen graag kindjes, maar op dit moment is hun carrière ook nog belangrijk", zei Ewbanks manager.

Onder meer om bij te komen gingen Ewbank en De Munk op vakantie. "M'n miskraam is nu een paar maanden geleden en ik heb het inmiddels een plekje kunnen geven", twitterde Ewbank vorige week.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren