logo songteksten.net

Bandleden vinden Beyoncé geweldige moeder

(Novum) - De dames van Destiny's Child zijn trots op hun voormalige bandmaatje Beyoncé. Volgens Kelly Rowland en Michelle Williams is de 30-jarige zangeres, die begin januari beviel van dochter Blue Ivy, een fantastische moeder.

"Ze doet het geweldig", vertelt Williams aan het Amerikaanse blad People. "Ze is ervoor in de wieg gelegd", vult Rowland aan. Toen Beyoncé haar zwangerschap aankondigde, schrokken de zangeressen wel. "We lachten er onlangs nog om en ze zei: kunnen jullie het geloven? Ik wilde nooit kinderen en nu ben ik de eerste van ons drie met een kind."

De nichtjes Kelly Rowland en Beyoncé maakten vanaf de eerste dag deel uit van Destiny's Child, de meidengroep die in 1998 doorbrak met de hit No No No. Williams voegde zich in 2000 bij de groep, die in 2005 bekendmaakte uit elkaar te gaan. Sindsdien timmeren de drie zangeressen solo aan de weg.

Beyoncé en Jay-Z verwelkomden hun eerste spruit op 7 januari. Volgens Williams en Rowland doet ook de 42-jarige rapper het goed als ouder. "Ze zijn beiden al gewend aan hun rol van vader en moeder, het is geweldig om te zien", zegt Williams.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren