logo songteksten.net

Sonja Silva voor de wet getrouwd

(Novum) - Sonja Silva is woensdag voor de wet getrouwd. De presentatrice en haar partner Declan beloven elkaar vrijdagavond eeuwige trouw in de kerk. "We willen het gewoon lekker klein houden, met de mensen erbij die we echt belangrijk vinden", zegt Sonja voor de camera van Novum Nieuws.

"We gaan niet al te hysterisch doen", zei Silva eerder deze week. "Ik ben ook geen bridezilla, maar merk dat het toch wel spannend is. Op een gegeven moment moet je het ook loslaten."

Voor de 34-jarige Silva, die twee keer eerder trouwde, is het huwelijk met Declan een grote stap. "Het is iets waar ik heel lang over na heb moeten denken, omdat ik al eerder getrouwd ben geweest."

Silva weet zeker dat het goed zit tussen haar en Declan. "Hij lijkt qua innerlijk erg veel op mijn vader. Hij is net zo zorgzaam en lief. Mijn moeder is na veertig jaar nog steeds verliefd op mijn vader, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt tussen mij en Declan."

Na het kerkelijk huwelijk van vrijdag vertrekken Sonja en Declan op huwelijksreis. De pasgetrouwden gaan een cruise maken. Bang voor een ongeluk als vorige week bij Italiƫ gebeurde, is Silva niet. "Ik denk altijd: als een vliegtuig neerstort en ik moet de volgende dag vliegen, dan gebeurt het mij niet. Dus ik denk dat de kans heel klein is dat het schip waar wij op zitten ook zo'n achterlijke kapitein heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren