logo songteksten.net

Obama grapt tegen jarige Betty White

(Novum) - De Amerikaanse president Barack Obama heeft actrice Betty White gefeliciteerd met haar verjaardag. "Ik geloof niet dat je negentig jaar bent gevonden," schrijft de president in een brief aan de actrice. "Daarom vraag ik je in deze brief of je mij een kopie van je geboortecertificaat kunt sturen."

Obama refereert aan de ophef die vorig jaar ontstond toen zakenman Donald Trump, die destijds zinspeelde op een gooi naar het presidentschap, onduidelijkheid creƫerde over Obama's afkomst. Hij eiste toen dat Obama een geboortebewijs liet zien om aan te tonen dat hij niet in Kenia, maar echt op Hawaii is geboren.

"Van harte gefeliciteerd met je verjaardag", gaat Obama verder. "Hoe oud je ook bent." Betty White, die vooral bekend is van haar rol in de komedieserie Golden Girls, werd dinsdag negentig jaar.

White vierde maandagavond haar verjaardag met een speciale tv-uitzending, waarin onder meer te zien was dat Obama de brief schreef. Aansluitend werd de eerste aflevering van de Amerikaanse versie van het Belgische programma Benidorm Bastards uitgezonden. De presentatie van dat programma is in handen van White. Het programma werd door ruim twaalf miljoen Amerikanen bekeken, maakt tv-zender NBC bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren