logo songteksten.net

Lisa Loïs wil niet 'het zusje van' worden

(Novum) - Lisa Hordijk, beter bekend als Lisa Loïs, hoopt dat ze snel een nieuwe single kan uitbrengen. Haar oudere broer Chris staat vrijdagavond in de finale van The Voice of Holland. "Ik moet opschieten, anders word ik 'het zusje van'", grapt Lisa in het AD.

Lisa is 'ontiegelijk trots' op haar 28-jarige broer en steunt hem door dik en dun. "Mijn telefoonrekening is vier keer hoger dan normaal", zegt de 25-jarige zangeres, die twee jaar geleden de finale van X Factor won. Lisa sms'te vrijdag tweehonderd tot 250 keer voor haar broer, die in de halve finale favoriet Charly Luske achter zich liet.

"Ik vond het vooral belangrijk dat Christiaan de finale zou halen", legt Lisa de vele sms'jes uit. "Ook al wint hij morgen niet, hij krijgt nu vast ergens een contract om een mooie plaat te maken. Toen ik de uitslag hoorde, moest ik huilen. Ik had nooit verwacht dat hij van Charly, terecht de grote favoriet, zou winnen."

Volgens Lisa is Chris erg nuchter en ontspannen en maakt hij zich niet druk om alle media-aandacht. "Hij blijft er zo relaxed onder. Ik heb er eerlijk gezegd nog steeds moeite mee: alle aandacht, het herkend worden. Christiaan slaagt er veel beter in van die bekendheid te genieten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren