logo songteksten.net

Taylor Swift voelde zich altijd buitenbeentje

(Novum) - Taylor Swift voelde zich tijdens haar middelbare schooltijd altijd een buitenstaander. "Ik voelde me nooit echt cool op een feestje", erkent ze in de Amerikaanse editie van modeblad Vogue. "Op feestjes deed ik maar aardig tegen iedereen, terwijl ik niet eens was uitgenodigd."

De 22-jarige zangeres vertelt dat ze op de middelbare school werd gepest omdat ze countryliedjes zong. "Daarnaast had ik kroeshaar, was een klein dikkertje en had ik een beugel." De pesterijen hebben wel een stempel op Swift gedrukt, maar haar wraak is zoet. "Alle pestkoppen van toen willen nu gratis kaartjes voor mijn concerten."

Swifts optredens brachten grote veranderingen met zich mee. "Ik stond op het podium in een zomerjurk met cowboylaarzen. Na een paar keer optreden zag ik mensen staan die dezelfde kleding als ik aanhadden. Kinderen krulden zelfs hun haar om op mij te lijken!"

Het is voor de Amerikaanse bijzonder om mee te maken dat ze eerst altijd op iemand anders wilde lijken, maar dat er nu mensen zijn die juist haar als voorbeeld zien. De blondine heeft naar eigen zeggen nu een geweldig leven. "Dit is wat ik altijd al heb willen doen."

Swift werd vorig jaar gedumpt door acteur Jake Gyllenhaal. "Op dit moment heb ik weinig zin om te daten. Maar dat geeft niet. Ik ben niet verdrietig en ik heb afgelopen kerst niet gehuild."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren