logo songteksten.net

'Russell Brand schrijft boek over scheiding'

(Novum) - Russell Brand is van plan een boekje open te doen over zijn huwelijk met en scheiding van Katy Perry. "Ik denk niet dat hij van plan is de ondergang van hun huwelijk geheim te houden", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

Volgens de ingewijden heeft Katy alle reden om zich zorgen te maken. "Er zijn genoeg details die zij niet in de openbaarheid wil brengen. Ze zal Russell nooit vergeven."

Brand vroeg op 30 december, na veertien maanden huwelijk, een scheiding aan. "Ik zal altijd van Katy houden en ik weet zeker dat we vrienden blijven", verklaarde de 36-jarige Britse komiek vorige maand.

Een woordvoerder van Brand ontkent dat de komiek weer in de pen is geklommen. "Dat is hij op korte termijn ook niet van plan." Een medewerker van Brands uitgever HarperCollins beweert echter het tegenovergestelde. "Russell vond de tijd rijp om materiaal te gaan verzamelen. Hij is al een paar maanden bezig."

Brand heeft al twee memoires op zijn naam staan, die deel uitmaken van zijn My Booky Wook-series. Het eerste boek, A Memoir of Sex, Drugs and Stand-Up, verscheen in 2009. De opvolger This Time It's Personal verscheen in 2010.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren