logo songteksten.net

Chris Hordijk bestormt hitlijst

(Novum) - Chris Hordijk komt met Time after Time binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. De 28-jarige The Voice of Holland-finalist is daarnaast nog twee keer in de top tien van populairste singles te vinden. Hij staat met The A Team op de vierde plaats en met Poker Face bezet hij de zesde plek in de hitlijst.

Finalisten van de talentenjacht bezetten zes van bovenste tien posities in de hitlijst. Iris Kroes staat met I Can't Make You Love Me op de derde plek en Erwin Nyhoff staat op plaats vijf met Nights in White Satin. De vierde finalist Paul Turner komt met Don't Stop Me Now binnen op de zevende positie. De nummers zijn afkomstig uit de liveshows van The Voice of Holland.

De vier finalisten strijden vrijdagavond in de finale van het tweede seizoen van The Voice of Holland om de winst. Boekingkantoor Unibet laat weten dat Hordijk, de broer van Lisa Loïs, die in 2009 X Factor won, de grote favoriet is: veertig procent van de gokkers denkt dat de 28-jarige zanger wint. Paul Turner staat met 31 procent op nummer twee.

De Braziliaanse Michel Teló zakt door het binnenstormen van Hordijks Time after Time naar de tweede plek met zijn zomerse nummer Ai Se Eu Te Pego! Jan Smit bezette vorige week de tweede positie, maar ziet zijn single Dromen deze week zakken naar plaats 17.

De albumlijst wordt nog steeds aangevoerd door Adele. Zij staat met Live at the Royal Albert Hall voor de derde week bovenaan. Haar cd 21 volgt op tweede positie van de Album Top 100.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren