logo songteksten.net

Claire Danes krijgt Hasty Pudding Award

(Novum) - Claire Danes mag dit jaar de Hasty Pudding Award Woman of the Year in ontvangst nemen. De 32-jarige actrice krijgt de theaterprijs van de Amerikaanse Harvard universiteit donderdag, schrijft de BBC.

"We zijn blij dat we zo'n gevestigde actrice in het zonnetje mogen zetten", laat de Hasty Pudding Theatricals weten. Zij reiken jaarlijks onderscheidingen uit aan mannen en vrouwen die een blijvende en belangrijke bijdrage aan entertainment hebben geleverd.

Danes was in de jaren negentig te zien in de tv-serie My So-Called Life. Later speelde ze in films als Little Woman, Romeo + Juliet en Terminator 3: Rise of the Machines. Momenteel speelt ze een CIA-agente in de serie Homeland. Voor die rol won Danes vorige week een Golden Globe.

Welke mannelijke acteur dit jaar de Hasty Pudding Award krijgt, wordt binnenkort bekendgemaakt. Vorig jaar kreeg Jay Leno de onderscheiding. De Hasty Pudding Award voor vrouw van het jaar ging toen naar Julianne Moore. Ook Anne Hathaway, Halle Berry en Catherine Zeta Jones hebben een gouden potje thuis staan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren