logo songteksten.net

Professionele hulp voor ingestorte Demi Moore

(Novum/AP) - Het gaat niet goed met Demi Moore. De 49-jarige actrice is volledig ingestort na haar scheiding met Ashton Kutcher. Volgens haar woordvoerder heeft ze professionele hulp nodig om haar weer op de been te krijgen. Waar Moore precies aan wordt behandeld wilde ze niet zeggen.

Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ is Moore dinsdag in een ziekenhuis in Los Angeles opgenomen. De actrice zou zich volledig hebben overgegeven aan alcohol en drugs.

"Demi heeft ervoor gekozen professionele hulp te zoeken voor haar uitputting om haar gezondheid te verbeteren", is alles wat een woordvoerder van Moore loslaat over haar toestand. "Ze heeft zin om beter te worden en is dankbaar voor de steun die ze krijgt van haar familie en vrienden."

Vanwege haar opname is Moore uit de film Lovelace gestapt. In het biografische drama over pornoactrice Linda Lovelace zou de actrice de rol van feministe Gloria Steinem spelen.

Moores huwelijk met de zestien jaar jongere Kutcher liep in november op de klippen. De twee waren sinds 2003 bij elkaar en trouwden in 2005. Vlak voordat de relatie strandde deden geruchten de ronde dat Kutcher Moore zou hebben bedrogen. Moore was eerder dertien jaar getrouwd met Bruce Willis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren