logo songteksten.net

Good Charlotte broers introduceren nieuwe band

(Novum) - De broers Benji en Joel Madden zijn een nieuwe band begonnen. Onder de naam The Madden Brothers gaan de rockers, bekend van de band Good Charlotte, een nieuwe plaat maken, schrijft het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. "Er zit een bepaald soort eerlijkheid in de naam, waardoor we kunnen experimenteren met nieuwe dingen", zegt Joel Madden.

De plaat, die wordt geproduceerd door Pharrell Williams, bevat volgens de broers veel hiphopinvloeden. "Pharrell heeft niet alleen geholpen met het schrijven van veel van de nummers, ook bracht hij zijn typische loopjes in", zegt Benji over de samenwerking met de man achter N.E.R.D.

De hiphopinvloeden betekenen overigens niet dat de mannen de rockmuziek vaarwel zeggen. "De nieuwe muziek lijkt misschien niet op wat de fans gewend zijn, maar er zijn zeker gitaren op de plaat te horen", stelt Benji de fans gerust.

De broers drukken de fans op het hart dat The Madden Brothers slechts een uitstapje is. "We houden van Good Charlotte en alles wat het ons gebracht heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren