logo songteksten.net

Michael Jackson vereeuwigd in cement

(Novum) - Michael Jackson is donderdag in de Verenigde Staten vereeuwigd in cement. Er werden afdrukken gemaakt van een schoen en handschoen van de in 2009 overleden zanger. Deze werden donderdag onthuld op de binnenplaats van het Grauman's Chinese Theatre in Hollywood.

De drie kinderen van de zanger, Blanket, Prince en Paris, waren aanwezig bij de ceremonie, schrijft de Britse persdienst Reuters. Paris maakte met de beroemde glitterhandschoen van de 50-jarige zanger een afdruk en schreef zijn naam in het cement. Prince en Blanket maakten een afdruk van hun vaders schoen. Alle drie plaatsten ook hun eigen handafdruk naast die van hun vader.

Behalve de kinderen van Jackson waren ook zijn moeder en twee van zijn broers aanwezig. "Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan Michael denken en ik weet dat hij vandaag ook bij ons is", zegt broer Tito Jackson.

De ceremonie duurde een uur en er waren verschillende sterren aanwezig om hun eer te betonen en de ster toe te spreken. Zanger Justin Bieber vertelde over de grote invloed die Jackson heeft op zijn carrière. "Bij alles wat ik doe kijk ik naar Michael en wil ik net zo goed zijn als hij was."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren