logo songteksten.net

'Therapie voor 3-jarig dochtertje Halle Berry'

(Novum) - De dochter van Halle Berry heeft dringend therapie nodig. Dit adviseert de kinderbescherming van Los Angeles. Het getouwtrek om de voogdij over de 3-jarige Nahla, die Berry voert met haar ex Gabriel Aubry, zou zijn tol eisen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Volgens de oppas van Nahla schreeuwt het 36-jarige model Aubry tegen zijn dochter en heeft hij Nahla hardhandig aan haar arm getrokken. Ook zou hij de oppas geduwd hebben terwijl ze Nahla in haar armen had. De politie onderzoekt deze beschuldigingen, hoewel er nog geen vervolging is ingesteld.

Op advies van de kinderbescherming gaat Aubry een cursus volgen om zijn woede onder controle te krijgen. Hoewel het model blijft ontkennen dat hij de oppas heeft geduwd, geeft hij wel toe dat hij soms opvliegend kan zijn.

Berry en Aubry moeten maandag voor de rechter verschijnen. De 45-jarige actrice wil een contactverbod voor haar ex. Als het aan Berry ligt, ziet Aubry zijn dochter niet meer totdat het politieonderzoek is afgerond. Aubry wil juist een contactverbod voor de oppas. Hij vindt dat zij verhalen verzint om hem in een kwaad daglicht te zetten.

De actrice en het model gingen twee jaar geleden uit elkaar en streden toen al om de voogdij, maar troffen vorig jaar een regeling. Door de beschuldigingen van de oppas laait de strijd opnieuw hoog op.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren