logo songteksten.net

Eva Simons werkt mee aan nieuwe album Will.i.am

(Novum) - Zanger Will.i.am werkt op zijn nieuwe album #willpower samen met veel sterren, waaronder de Nederlandse zangeres Eva Simons. "Ik heb een nummer met LMFAO en Eva Simons opgenomen, en met Busta Rhymes en Swizz Beats. En dan zijn er nog een hoop met wie ik iets heb gedaan", vertelt de zanger aan de Britse radiozender Capital FM.

"#willpower herinnert me eraan dat ik mijn dromen moet blijven najagen", zegt de zanger over zijn nieuwe album. "Het was mijn droom toen ik 15 jaar oud was. Nu zijn we twintig jaar verder en is die droom uitgekomen." De zanger hoopt dat hij met de plaat mensen kan inspireren. "Het album is bedoeld als een steuntje in de rug voor de mensen die dat nodig hebben."

Op het album zijn ook zangeressen Britney Spears en Shakira te horen. "Shakira en ik zijn bezig om wat dingen af te maken en wat ik met Britney doe, is echt te gek." Ook werkte hij voor de plaat samen met Alicia Keys en Swedish House Mafia.

Het album #willpower komt later dit jaar uit. De eerste single is T.H.E., waarvoor hij samenwerkte met Jennifer Lopez en Mick Jagger. Wanneer het nummer in Nederland uitkomt is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren